Hvad kan du bruge en arkitekt til?

Mange spørgsmål skal afklares, inden man tager fat i omdannelsen af  sit hjem, men at tage samtalen med en fagperson, og derved ende op med konkrete og funktionelle ideer, hjælper til at undgå mange fejldispositioner! 

Ved første møde gennemgår vi de udfordringer, du står overfor med din bolig. Er planen disponeret rigtigt? Er der for meget/for lidt interiør. Mangler der en "rød tråd" i indretningen, og hvilken atmosfære søger du i dit hjem? Udnytter du dine rum optimalt? Er der en ordentlig lyssætning? Er der god sammenhæng mellem dine opholdsrum? Mangler der en "nerve" eller et kendetegnende dig, i dit hjem? Står du eksempelvis overfor en ombygning, er du bedre rustet til forløbet, ved at tegne dig igennem jeres ideer, få det konkretiseret og ikke mindst visualiseret. 

Ved hjælp af håndskitser, planløsninger, interiørforslag eller konkrete omflytninger, får du et godt indblik i, hvodan dine rum kan ændres. Jeg skærer ind til benet, og hjælper dig frem til, at opnå nye og energidannende rum!.